Se incarca pagina ...

Descriere Alpin 57 Lux

Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii de înghețată din România. Cu o activitate orientată spre dezvoltarea continuă, companie devine din anul 2016 parte din grupul Food Union. În prezent, Food Union Group, alătură inovația cu angajamentul față de consumatorii din 10 țări europene.

Alpin 57 Lux își desfășoară activitatea în fabrica de la Sebeș, județul Alba. Aici sunt realizate produse de cea mai bună calitate, îndreptate spre satisfacerea în permanență a nevoilor clienților. Fabrica este situată pe o platformă industrială nouă, dispunând de spații de producție și de depozitare moderne. Liniile tehnologice de ultimă generație și implicarea echipei Alpin pentru fabricarea înghețatei și nu numai, ne permit să aducem pe piață produse de calitate la prețuri comparative. În vederea menținerii standardelor înalte de calitate și siguranță a produselor, la Alpin am implementat Sistemul de Management Integrat al Calității și Siguranței Alimentelor conform standardelor de referință SR EN ISO22000:2005 și IFS (Intrenational Food Standard) versiunea 6.

Axându-ne pe cercetarea continuă a nevoilor clienților, în vederea descoperirii preferințelor de consum, Alpin 57 Lux propune acestora o gamă variată de produse. Cu peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite branduri, printre care cele mai populare sunt Transalpina, Malgra, Fulg de Nea, Delicia, Ice-Pop etc. și o gama de 30 de produse de înghețată HoReCa, la Alpin 57 Lux dăm frâu liber imaginației încercând în fiecare an să creăm noi sortimente care să satisfacă dorința de nou a consumatorului. În acest sens, pentru interesul acordat membrilor care compun echipa Alpin și datorită faptului că, înghețata rămâne pentru consumatori români un produs sezonier, din anul 2001, Alpin 57 Lux vine în întâmpinarea consumatorilor cu o gamă variată de produse de patiserie și brutărie congelată. Așadar, în anul 2018 ne-am propus să schimbăm o parte din ambalajele produselor de patiserie pentru a păstra calitatea și gustul autentic al acestora.

În momentul de față distribuția produselor sub sigla Alpin se realizează la nivel național, în zonele urbane și rurale, realizându-se prin distribuție proprie (parcul auto al Alpin 57 Lux dispunând de peste 230 mașini în momentul de față), cât și prin intermediul distribuitorilor și marile lanțuri de magazine. În ceea ce privește autovehiculele Alpin, acestea asigură transportul rapid și în cele mai bune condiții a produselor la cele peste 20000 de lăzi frigorifice personalizate. Eforturile companiei privind calitatea, politica de marketing și cea de vânzări au fost apreciate de către clienți prin încheierea de parteneriate cu Alpin 57 Lux. Aceste parteneriate care au condus la dezvoltarea unei importante cifre de afaceri și la crearea unui portofoliu de clienți fideli. Printre aprecierile obținute de-a lungul timpul Alpin 57 Lux a fost poziționat timp de 5 ani consecutivi pe locul întâi de către Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România printre producătorii autohtoni de înghețată.

Bucuroși să vă anunțăm că am finalizat procesul necesar și începând cu anul acesta, respectiv 2022, ne angajăm ca ouale din toate produsele Alpin 57 Lux SA să provină exclusiv din surse cage-free.
Inghetata
Patiserie
Legume