Se incarca pagina ...

Alpin57Lux

Alpin57 Lux este una dintre cele mai mari companii producatoare de inghetata din Romania, cu capital 100% romanesc, compania fiind prezenta pe aceasta piata din anul 1994. Produsele de cea mai buna calitate sunt realizate astazi intr-una din cele mai mari si moderne fabrici de acest gen, din Romania - fabrica de la Sebes, judetul Alba.

Fabrica este situata pe o platforma industriala noua, aceasta dispunand de spatii de productie si depozitare moderne, de linii tehnologice de fabricare a inghetatei de ultima generatie, ceea ce ne permite sa scoatem pe piata, inghetata de cea mai buna calitate la preturi competitive. Societatea acorda o importanta deosebita mentinerii la standarde inalte a calitatii si a sigurantei produselor, astfel incat a implementat Sistemul de Management Integrat al Calitatii si Sigurantei Alimentelor conform stadardelor de referinta SR EN ISO9001:2008 si SR EN ISO22000:2005 si IFS (International Food Standard) versiunea 5.

Dand frau liber imaginatiei, in fiecare an am creat noi si noi sortimente de inghetata cu scopul de a raspunde cat mai multor cerinte ale consumatorilor, astfel ca la ora actuala, Alpin 57 Lux aduce pe piata romaneasca peste 100 de sortimente de inghetata sub diferite marci - Fulg de Nea, Romantique, Malgra, Extaz, Ice-Pop, etc. In gama de produse HoReCa sunt disponibile peste 30 sortimente de inghetata. Avand in vedere ca Alpin 57 lux acorda o mare atentie factorului uman si tinand cont de faptul ca inghetata ramane totusi in continuare un produs sezonier, s-a gandit ca si in perioada de iarna sa ofere oamenilor un loc de munca, astfel ca incepand cu anul 2001 a pus bazele unei moderne sectii de patiserie si brutarie congelata. Si aici gama sortimentala este foarte variata, mai cunoscute fiind cele din brandul Romcherie: foitaj frantuzesc Romcherie, minipateuri ambalate Romcherie, minipateuri si minirulouri vrac, minirulouri, croisante, chifle kaiser, chifle graham etc.

Distributia produselor societatii se face la nivel national, atat in zonele urbane cat si in cele rurale, prin distributie proprie, dispunand de un parc auto de peste 230 masini sau prin intermediul distribuitorilor si nu in ultimul rand prin intermediul marilor lanturi de magazine. Autovehiculele proprii asigura transportul rapid si in cele mai bune conditii a produselor la clienti, lazile frigorifice personalizate, peste 20000 bucati, care asigura pastrarea in cele mai bune conditii a produselor inainte de a ajunge la consumatori. Eforturile societatii privind calitatea, politica de marketing si politica de vanzari au fost apreciate de clienti prin incheierea de parteneriate cu Alpin 57 Lux, care au dus la dezvoltarea unor importante cifre de afaceri, de consumatorii finali care au indragit produsele noastre si nu in ultimul rand de diverse institutii, printre care si Consiulul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania care pozitioneaza Alpin 57 Lux pe locul 1, cinci ani consecutivi, printre producatorii autohtoni de inghetata.
Inghetata
Patiserie
Legume